Deniz Yıldızları Minikleri Güzel Sanatlar Lisesi'ni gezdi

Sinop Üniversitesi Deniz Yıldızları Anaokulu öğrencileri, İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Küçük misafirler okulun bölümlerini gezerek her alana özgü çalışmaları yakından görerek dikkatle izledi. Öğrenciler...

Google Haberlere Abone ol
Deniz Yıldızları Minikleri Güzel Sanatlar Lisesi'ni gezdi

Sinop Üniversitesi Deniz Yıldızları Anaokulu öğrencileri, İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti.

Küçük misafirler okulun bölümlerini gezerek her alana özgü çalışmaları yakından görerek dikkatle izledi. Öğrenciler Resim Bölümü heykel atölyesinde öğretmenleri Huriye Durmaz eşliğinde yaklaşık bir saat süren bir etkinliğin içinde yer aldı. Kilden yapılan çalışmada birimden yapı oluşturma amaçlanarak el birliği ile küçük bir ev yapıldı. Her tuğlasını kendi elleriyle yapan minikler evin bahçesine de küçük hayvan figürleri ekledi.

Minik öğrencilerin heyecanını yansıtan kilden yapılan bu üç boyutlu çalışma, onları izleyen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin de büyük beğenisini kazandı. Küçüklerin mutluluğunu paylaşan liseli öğrenciler, okulun diğer resim atölyelerini de zevkle gezdirip onlara bölümü tanıttı.

İlgi ve merakları heyecanlarıyla büyüyen minikler, okulun müzik bölümü enstrüman odalarını da gezip piyano tuşlarında parmaklarını koşturdu.

Spor Bölümü Jimnastik Salonu'nda onlar için yapılan örnek bir gösteriyi de ilgiyle izleyen öğrenciler; kendileriyle ilgilenen ağabey ve ablalarına neşe içerisinde bir çocuk şarkısı söyleyerek teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar