Deniz Seki Kanser mi

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'yi dün hastane odasında ziyaret eden basın danışmanı, ünlü şarkıcının patoloji sonuçlarıyla ilgili karamsar konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Deniz Seki Kanser mi

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezaevinde olan fakat yumurtalığındaki kist itibarı ile hafta başında hastaneye sevk edilen Deniz Seki'nin önceki gün iki ziyaretçisi vardı. Basın danışmanı ile şarkıcı Demet Akalın, dün savcılıktan aldıkları hususi izin belgeleriyle Seki'nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki odasına girdi.

''MORALSİZ VE KÖTÜ GÖRDÜM''

Çıkışta gazetecilerin sorularını cevap veren Akalın, 'Arkadaşımı moralsiz ve fena gördüm. Sonuçta zor bir operasyon geçirdi. Ayağa dahi kalkamıyor. Biraz ağlaştık, dertleştik, inşallah iyi olacak' diye konuştu.

KÖTÜ HABERİ BASIN DANIŞMANI VERDİ

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre, matbuat danışmanı ise Seki'nin patoloji sonuçlarıyla ilgili karamsar bir manzara çizdi.

'Laboratuvar neticeleri henüz gelmedi, bekliyoruz. Ama fena bir netice bekleniyor' diyen Seki'nin matbuat danışmanı, 'Kanseri mi kastediyorsunuz?' sorusuna şöyle cevap verdi: 'Evet, kanser.'

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar