Dengiz'den Başkan Ekici'ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart Yerel seçimlerinde Hacılar Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Doğan Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, AK Parti...

Google Haberlere Abone ol
Dengiz'den Başkan Ekici'ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart Yerel seçimlerinde Hacılar Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Doğan Ekici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Yönetim kurulu üyelerini belediye girişinde meclis üyeleri, daire müdürleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte karşıladı.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Başkan Ekici'ye yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Dengiz, “Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ekici'ye, belediye meclis üyelerimize ve Hacılar teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Özellikle hayırlı olsun ziyaretleri azalsın diye ziyaretimizi geciktirdik. 30 Mart yerel seçimlerimizin teşekkürünü hem Hacılar halkına, hem meclis üyelerimize hem de belediye başkanımıza sunmak üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik. Allah hayırlı güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Buradan önceki başkanımız Ahmet Herdem'e de verdiği emeklerden dolayı tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah yeni bir sayfa açıldı, daha güzel bir sayfa olacak inşallah. Hacıların çehresinin komple değişeceğine inandığımız, Arge'ye dayalı bir ekip çalışması olacağına inanıyoruz. Buna hem Doğan başkanımız, hem belediye personelimiz hem de yeni meclis üyelerimizin perspektifi muhakkak ki yeterlidir. Hacılarımız inşallah yeniden teşkilatımız ile kol kola çok daha güzel günlere ilerleyecektir diye düşünüyoruz.” dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici sözlerini şöyle sürdürdü; “Bildiğiniz gibi Hacılar'da 3 dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Bir dönemde belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum. En son sizin yönetiminizde Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yaparken, Hacılar Belediye Başkan adaylığını layık gördünüz. Sizlerin ve Hacılar halkımızın desteği ile yüzde 61 gibi oy oranı ile ilçeler bazında birinci olduk. Rabbim hayırlara ve hizmetlere vesile etsin. Sizlerin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteği ile Hacılarımıza bu dönem başta TOKİ olmak üzere, kentsel dönüşüm, yollarımızın yapılması ve eksik kalan bölgelerde kanalizasyon ve doğalgaz gibi yatırımlar yapılarak Hacılarımızı daha üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız.” CİHAN

Yorumlar