'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' için tanıtım filmi

Yenikapı'da pazar günü gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için hazırlanan tanıtım filmi yayınlandı

Google Haberlere Abone ol
'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' için tanıtım filmi
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerinin taçlandırılacağı "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için hazırlanan tanıtım filmi yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilecek miting için hazırlanan tanıtım filmi, tankın karşısında duran ve Türk bayrağı baskılı tişört giyen bir vatandaşın, eliyle tanka "dur" işareti yaptığı görüntüyle başlıyor.
Tanıtım filminde, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde milletimizle buluşuyor. Haydi Türkiye, 7 Ağustos Pazar 17.00'de, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Cumhurbaşkanımızla buluşmaya. Haydi Türkiye Yenikapı'ya." çağrısı yapılıyor.
"Zafer demokrasinin, meydanlar milletindir" sloganıyla düzenlenecek mitingin tanıtım filminde, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de mitinge katılacağı belirtiliyor.

Filmde, 15 Temmuz gecesi İstanbul ve Ankara'da yaşananların yansıdığı fotoğraf kareleriyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitabının görüntüleri de yer alıyor.

Yorumlar