Demirtaş'tan her mahalleye bir halı saha ve oyun alanı vaadi

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni dönemde her mahalleye bir halı saha ve oyun alanları inşa edeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Demirtaş'tan her mahalleye bir halı saha ve oyun alanı vaadi

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni dönemde her mahalleye bir halı saha ve oyun alanları inşa edeceklerini söyledi.

Kılıçdede Mahallesi'nde düzenlenen mitingde mahalle sakinleri ile buluşan Necattin Demirtaş, yeni dönemde yapacakları projeleri vatandaşlarla paylaştı. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında miting alanına gelen Başkan Demirtaş, her mahalleye bir halısaha ve oyun alanlarını inşa edecekleri müjdesini verdi. Meclis üyeleri ile birlikte Kılıçdede Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Demirtaş, 5 yıllık görev süreleri içinde ilçe genelinde birçok önemli çalışmaya imza attıklarını söyledi. Başkan Demirtaş, ilçede yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra park, bahçe ve oyun alanlarına da önem verdiklerini belirterek, "Yeni dönemde her mahallede vatandaşlarımız spor ve dinlenme alanları oluşturacağız. Vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri, çocukları ile vakit geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri mekânlar yapacağız. Bu projeye 'Her mahalleye bir halısaha ve oyun alanı' adını verdik. Karasamsun ve Çatalarmut Mahallelerindeki gibi her mahallede uygun alanları ortaya çıkarıp bu projemizi hayata geçireceğiz." dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde insanların nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu dönemde sadece 2013 yılı içinde okul bahçeleri de dahil olmak üzere 25 park ve çocuk oyunu alanı projesini hayata geçirdik. İlçede ayrıca peyzaj çalışmaları noktasında da birçok çalışma gerçekleştirerek, 2013 yılında 8 bin fidanı toprakla buluşturduk. Yeni dönemde sosyal donatı alanlarına daha fazla önem vereceğiz." diye konuştu.

Başkan Demirtaş, mitingin ardından vatandaşlarla sohbet ederek, Kılıçdede Mahallesi'nde bayanlar için çıkmaz sokaklarda da spor alanları oluşturacaklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar