Demirtaş: Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Emniyet Teşkilatı Vazife Makulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Demirtaş: Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Emniyet Teşkilatı Vazife Makulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti. Demirtaş, "Acılarınız acılarımızdır. Sizler bizlere emanetsiniz. Her daim her zaman yanınızdayız.” dedi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Makulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Temsilciliği'ni ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç eşlik etti. Başkan Bilal Erim, Başkan Necattin Demirtaş’a EMŞAV ve Samsun şehitleri hakkındı bilgi verdi, anılarını anlattı. Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarının şehit yakınlarını büyük bir üzüntüye boğduğunu söyleyen Başkan Erim, "Vakfımız tarafından düzenli olarak her ayın son haftasının cumartesi günü öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif okutuyoruz. Buradaki amacımız; şehitlerimizi anmak, onların hatıralarını yaşatmak ve geride kalan emanetleriyle bir araya gelmektir.” diye konuştu. İlkadım Belediyesi'nin her hafta bir mahallede görev şehitleri için okutulan Mevlid-i Şerif programının takdire şayan olduğunu kaydeden Erim, Başkan Demirtaş’ı vakıf tarafından düzenlenen 120. Mevlid-i Şerif programına davet etti.

Ziyaret sonrası Başkan Demirtaş, Emniyet Teşkilatı Vazife Makulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Bilal Erim’e kahve-fincan takımı hediye etti. CİHAN

Yorumlar