Demirci'de Kutlu Doğum ve ödül töreni yapıldı

Manisa’nın Demirci ilçesinde 'Kutlu Doğum' programı ve 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.    'Kaybedeni olmayan yarışma' sloganıyla düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin...

Google Haberlere Abone ol
Demirci'de Kutlu Doğum ve ödül töreni yapıldı

Manisa’nın Demirci ilçesinde 'Kutlu Doğum' programı ve 'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

    'Kaybedeni olmayan yarışma' sloganıyla düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı programa yoğun ilgi vardı. Hz. Muhammed'in (sav) hayatıyla ilgili kitap okumaya teşvik amacıyla düzenlenen 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyasına Demircililer büyük ilgi gösterdi. Demirci Eğitim ve Kültür Derneği'nin düzenlemiş olduğu ödül töreni ve Kutlu Doğum programı Özel Burç Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde açık havada gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Murat Aydemir’in yaptığı program, Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı, Mustafa Beyan'ın ilahi grubu ve semazen ekibinin gösterileriyle devam etti. Yaşları 3 ile 7 arası değişen 10 kişilik minik ilahi grubu da ilk konserlerini vererek programa renk kattı. Çeşitli video ve konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Rahime Kaya'nın 'Efendiler Efendisi' kitabı birincisi Yusuf Ziya İlme, Reşit Haylamaz'ın 'Efendimiz' kitabı birincisi Kezban Say, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (sav) anlattığı 'Sonsuz Nur' adlı kitabın biricisi de Kemal Ermiş oldu. 3 kategoride de ilk ona giren yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Dernek Başkanı Süleyman Genç, ''Efendimizi hayatını öğrenme-öğretme ve yaşatma maksadıyla yapılan bu organizasyona emeği geçenlere ve soğuk havaya rağmen programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.'' dedi. CİHAN

Yorumlar