Demirci Belediye Başkanı Temel: Başbakan'ın yapamadığı yolu biz yapacağız

Manisa'nın Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, yıllardır siyasetçilerin seçim malzemesi olarak kullandığı Demirci–Sındırgı yoluyla ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Demirci Belediye Başkanı Temel: Başbakan'ın yapamadığı yolu biz yapacağız

Manisa'nın Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, yıllardır siyasetçilerin seçim malzemesi olarak kullandığı Demirci–Sındırgı yoluyla ilgili bir açıklama yaptı. Temel, "29 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Erdoğan ilçemizi ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Demircililere, Demirci–Sındırgı yolunun yapımının sözünü verdi fakat aradan geçen 70 gün içerisinde hiçbir gelişme olmadı. AKİM'den aldığımız bilgiye göre yolun yapımının 2020 yılına kaldığını öğrendik. Bu durum maalesef ilçe halkını ve bizleri hayal kırıklığına uğrattı. İki ilçe arasındaki bu toprak yol çilesinin son bulması için yolun fizibilite çalışmasını yaptırdık. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu yolu asfaltlayarak, Başbakan'ın söz verip de yapamadığı yolu biz yapacağız.” dedi.

Göreve geldiği günden beri geçmiş iktidarların yapamadığı yatırımları ilçeye kazandırdığını söyleyen Başkan Temel, "Demirci’ye yakışmayan bir pazaryeri vardı. Bütün dedikodu ve yalanlara rağmen iki sene içerisinde yeni kapalı bir pazaryeri inşa ettim. Metruk ve kullanılamaz halde bulunan eski zahire binasını yıktım, yerine modern, içerisinde konferans salonu, düğün salonu, sinema ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Ticaret ve Kültür Merkezi yaptım. İçme suyu arıtma tesisleri, hayvan rehabilitasyon merkezi ve gençlerimize yönelik spor alanları yaptım.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar