Demiral:Seçildiğimizde 'rüşvet alan da, veren de mel’ûndur' levhası asacağız

Saadet Partisi(SP) Manavgat Belediye başkanı adayı İlhami Demiral, 20 yıl önce Türkiye'ye kazandırdıkları Milli Görüş belediyecilik anlayışını 30 Mart'ta yeniden tanıştıracaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Demiral:Seçildiğimizde 'rüşvet alan da, veren de mel’ûndur' levhası asacağız

Saadet Partisi(SP) Manavgat Belediye başkanı adayı İlhami Demiral, 20 yıl önce Türkiye'ye kazandırdıkları Milli Görüş belediyecilik anlayışını 30 Mart'ta yeniden tanıştıracaklarını söyledi. İlhami Demiral, SP Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, ve partililer pazarcı esnafı ziyaretleriyle seçim çalışmasını sürdürüyor.
Demiral, belediyecilik anlayışlarının temelini her daim 'Rüşvet alan da, veren de mel’ûndur' sözünden hareketle her zaman şeffaf ve dürüstlüğün ön planda olacağını kaydetti.
Ülkenin Milli Görüş belediyecilik anlayışıyla 1994 yılında tanıştığını belirten Demiral, belediye başkanlarının seçildikten sonra ilk yaptıkları işin belediye girişine 'Rüşvet alan da, veren de mel’ûndur' levhasını astırmak olduğunu kaydetti.
30 Mart'ta Milli Görüş belediyecilik anlayışını yeniden ihya etmek için halkın karşısına çıktıklarını belirten Demiral, seçilmeleri halinde yapacakları tüm hizmetleri 'her şey insan için' anlayışıyla olacağını ifade etti. Demiral, "Milli Görüş belediyecilik anlayışının temelini halka bütünleşmek oluşturur. Geçmişte biz bunu yaptık. 30 Mart'ta yeniden yapacağız. Bütün hizmetlerimizin temelini önce insan oluşturacak. Beldelerin alt yapı, konut, su ve ekmek sorununu çözeceğiz. Ucuzluk ve kaliteye önem vereceğiz. Milli Görüş belediyeleri belediyelerin girişine, 'Rüşvet alan da, veren de mel’ûndur' levhasını astı. Seçilince bizde asacağız.Yolsuzluklara son vereceğiz. Yoksullara kucak açarak ihtiyaçlarını gidereceğiz. Halkın sorunlarını yerinde çözmek için Danışma Meclisi oluşturacağız. Halk Meclisleri'ni kurarak belediyeleri halka açacağız.
Millî ve manevî değerlere saygılı, şehir kültürünün gerektirdiği kaynaşma, dayanışma ve muhabbetle, beklenen ve özlenen efsanevî hizmetler ortaya koyacağız." diye konuştu.




CİHAN

Yorumlar