Dedeler ve Neneler 2. Bahar Koşusu için hazır

Türkiye’de ilk ve tek olarak Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor müsabakası için hazırlıklar tamamlandı.11 Mayıs'ta düzenlenecek 8. Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor müsabakasına...

Google Haberlere Abone ol
Dedeler ve Neneler 2. Bahar Koşusu için hazır

Türkiye’de ilk ve tek olarak Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor müsabakası için hazırlıklar tamamlandı.

11 Mayıs'ta düzenlenecek 8. Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor müsabakasına katılacak yarışmacılar, koşu gününü sabırsızlıkla bekliyor. Her yıl koşuya katılarak derece elde eden dedeler ve neneler, madalyalarını da alarak son antrenmanlarını yaptı. Koşu gününü sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen dede ve neneler, böyle bir yarışma ile kendilerine değer veren, ihtiyarları unutmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e teşekkür etti.

Koşuya katılacak dedelerden Veli Yamaç, yazdığı şiirle duygularını ifade etti:

“Sizleri seçmiş getirmiş halkın,

Sekreter kızların çok cana yakın,

Hizmetlere yenisini katın,

Yorulmaz usanmaz Çetin Başkanım.

Pursaklar şehrine biz hayran kaldık,

Başkanımın elinden madalyalar aldık,

Dedeler neneler heyecanla geldik,

Sekizinci yarışa varız başkanım.”

8. Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor spor müsabakası 11 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Emek Caddesi’ndeki Pursaklar Belediyesi Başkanlık Konağı önünden başlayacak.

CİHAN

Yorumlar