'Dede ve neneler' koşuya hazırlanıyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından 8. kez düzenlenecek 'Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor' spor müsabakasına katılmak için kayıt yaptıran binlerce dede ve nineye ücretsiz olarak eşofman, spor ayakkabı ve şapka dağıtımı başladı.Bu...

Google Haberlere Abone ol
'Dede ve neneler' koşuya hazırlanıyor

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından 8. kez düzenlenecek 'Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşuyor' spor müsabakasına katılmak için kayıt yaptıran binlerce dede ve nineye ücretsiz olarak eşofman, spor ayakkabı ve şapka dağıtımı başladı.

Bu sene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte yapılacak koşuya çok sayıda yaşlı vatandaş kayıt ettirdi. Bini aşkın kişinin kayıt yaptırdığı koşu için ücretsiz eşofman, spor ayakkabı ve şapka dağıtımı yapıldı. Tevfik İleri Pazar Alanı ve Kültür Merkezi’nde dağıtılan yürüyüş malzemeleri için yaşı geçkin ama gönlü genç olan dede ve neneler sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. 50 ve üzeri yaş grubunun katılacağı yürüyüş için kayıt yaptıranlar, malzemelerini alarak yürüyüşün yapılacağı günü heyecanla beklemeye koyuldu.

11 Mayıs Pazar günü sabah saat 10.00’da Emek Caddesi Başkanlık Konağı yanından başlayacak olan koşu, konser ve eğlencelerle devam edecek. Dereceye giren dedeler ve neneler kaplıca tatili ile ödüllendirilecek.

CİHAN

Yorumlar