Dazkırı Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dazkırı Meslek Yüksekokulu 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Dazkırı Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Elektrik Programı bölümünden ilk üçe...

Google Haberlere Abone ol
Dazkırı Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dazkırı Meslek Yüksekokulu 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Dazkırı Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Elektrik Programı bölümünden ilk üçe giren Mazhar Polat, Ozan Özsoy ve Ali Toker ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nden dereceye giren Ayten Karakuş, Yahya Beygüven ve Mehmet Akalın’a mezuniyet belgeleri ve hediyeleri ilçe protokolü tarafından verildi.

Törende açılış konuşmasını yapan Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Zorluer, okulun Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde bugüne kadar 188 öğrenciyi mezun ettiğini açıkladı. Yeni mezun öğrencilerle birlikte bir yılı daha tamamlamanın gurunu yaşadıklarını kaydeden İsmail Zorluer, mezun olan öğrencilerine hayatlarında başarılar dileyerek öğrencilerine inandığını onları iyi yerde görmek istediğini vurguladı.

Programlar arası yapılan halı saha futbol turnuvasında birinci olan elektrik bölümünün kupası verilirken, okul birincisi Mazhar Polat’ta mezuniyet kütüğüne 2013-2014 mezunları adına mezuniyet levhasını çaktı.

Ardından mezun olan öğrenciler; büyük bir heyecanla keplerini havaya fırlatarak kep atma töreni gerçekleştirdi ayrıca dereceye giren tüm öğrencilere tablet verilmesi öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı ve program yapılan ikramların ardından sona erdi.

CİHAN

Yorumlar