Davutoğlu'ndan dokunulmazlık resti

Başbakan Ahmet Davutoğlu Meclis'te bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesinin hepsini birden kaldırma çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Davutoğlu'ndan dokunulmazlık resti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dokunulmazlıkları kaldırma çağrısında bulundu. Davutoğlu: "Yani bugünkü çağrımız hiçbir parti ayrımı gözetmeden, şu anda Meclis'te dosya olarak bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesi var, hepsini birden kaldıralım. AK Parti'nin çekinecek hiçbir dosyası yoktur. Hiç çekinmiyoruz" dedi.

Davutoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonuna yaptığı ziyarette dkonulmazlıklarla ilgili sorulan soruya şöyle yanıt verdi:

"Gelin dokunulmazlıkları hep beraber kaldıralım. Yani bugünkü çağrımız hiçbir parti ayrımı gözetmeden, şu anda Meclis'te dosya olarak bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesi var, hepsini birden kaldıralım. AK Parti'nin çekinecek hiçbir dosyası yoktur. Hiç çekinmiyoruz."

Akşama Brüksel'e hareket edeceğini hatırlatan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"İşte şimdi göreceğiz bakalım bu sahte meydan okumalar karşısında nasıl tavır takınacaklar. Ama bu fezlekelerle Meclis'i de meşgul etmemeleri lazım. Bir celsede, bir oturumda bitirir geçer gideriz. Cevaplarını akşama kadar bekliyorum. Brüksel'e giderken verecekleri cevaba göre de biz tutumumuzu belirleriz. Onlar ne cevap verirse versin biz onu Meclis'e götüreceğiz ve onların nasıl bir tutum takınacağını göreceğiz."

 

Yorumlar