DASİDEF ve ERGİAD, Şengel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekler Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İş Adamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Başkanlığına yeniden seçilen Cemal Şengel’e 'Hayırlı olsun'.

Google Haberlere Abone ol
DASİDEF ve ERGİAD, Şengel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Doğu Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekler Federasyonu (DASİDEF) ve Erzurum Girişimci İş Adamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Başkanlığına yeniden seçilen Cemal Şengel’e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dolar, ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve DASİDEF Genel Sekreteri Halim Gökçe iyi dilek ve temennilerini ileterek Başkan Cemal Şengel’i tebrik etti. DASİDEF Başkanı Dolar 20-21 Haziran’da Van’da gerçekleştirilecek olan DAKİK-4 programı hakkında DAİB Başkanı Cemal Şengel’e programın içeriği hakkında bilgi verdi. Dolar, DAİB’in bölgenin ihracat potansiyelinin harekete geçirilmesi adına üstlendiği rolün çok önemli olduğunu belirterek DAİB’in Van’da gerçekleştirilecek olan DAKİK programına katılmasını önemsediklerini söyledi. Bölgedeki bütün illeri gezdiklerini ifade eden Dolar, “Bu sene Van’da dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz DAKİK programında katılım ağırlıklı olarak İnşaat ve İnşaat malzemeleri sektöründen olacak. Bu amaçla 4 ülkeden (Ürdün, Irak, Yemen, Lübnan) toplamda 75 işadamı katılacak. Toplamda 52 tanıtım standı kurulacak. Erzurum ve bölgedeki inşaat sektöründen firmaların gerek stant açarak gerekse ikili iş görüşmelerine katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

DAİB Başkanı Şengel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Şengel, geçen yıl Erzurum’da yapılan DAKİK programına da katıldıklarını bu tür organizasyonlarda yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek “Ülkemizin ihracatının arttırılması adına yapılan bu girişimler çok önemli. DAİB olarak üzerimize düşen ne varsa yaparız yapmaya hazırız. Bölgemizde firmaların gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gerçekleştirilen bu tarz organizasyonlara katılmalarını arzu ediyoruz. Bütün Sivil Toplum Kuruluşları (STK) 2-3 ay da bir, bir araya gelerek bu tarz organizasyonlar düzenlemeli ve yurt dışındaki fuarlara da katılmalıdır. Ticaretle, ihracatla uğraşan yurt dışına gidip gelen iş adamlarına bütün destekleri vermeye hazırız.” diye konuştu CİHAN

Yorumlar