"Darp edilen öğretmenin vefatı bizleri derinden üzdü"

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Kaya, öğrencisinin saldırısı sonucu 18 gün komada kaldıktan sonra vefat eden meslektaşları Mehmet Aktaş’ın kendileri büyük üzüntüye sevk ettiğini açıkladı. Eğitimciye yönelik...

Google Haberlere Abone ol
"Darp edilen öğretmenin vefatı bizleri derinden üzdü"

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Kaya, öğrencisinin saldırısı sonucu 18 gün komada kaldıktan sonra vefat eden meslektaşları Mehmet Aktaş’ın kendileri büyük üzüntüye sevk ettiğini açıkladı.

Eğitimciye yönelik şiddetin arttığına dikkat çekerek, buna karşı olduklarını ve önlemler alınmasını isteyen Ayhan Kaya, Seyyid Burhaneddin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın şiddet nedeniyle vefat ettiğini dile getirdi. Ayhan Kaya, “Meslektaşımız Mehmet Aktaş 1951 doğumlu 2 kız çocuğu bulunuyor. 18 gün önce ne acıdır ki öğrencisinin saldırısına uğrayarak beyin kanaması geçirmişti. Hastanede yaşam mücadelesi veren meslektaşımızın vefat ettiğini öğrendik ve bizde derin bir oluştu. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Meslektaşımız içinde Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu şiddetin, eğitimciye saldırının son olmasını arzu ediyoruz Yetkililerin buna karşı önlemler almasını istiyoruz. Başka Mehmet Aktaş öğretmenlerimiz hayatlarını kaybetmesin” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar