Dar sokaklar yüzünden, itfaiye yangın yerine ulaşmakta zorlandı

Beşiktaş’ta üç katlı binanın çatı katında çıkan yangın vatandaşları korkuttu.

Google Haberlere Abone ol
Dar sokaklar yüzünden, itfaiye yangın yerine ulaşmakta zorlandı

Beşiktaş’ta üç katlı binanın çatı katında çıkan yangın vatandaşları korkuttu. Dar sokaklar yüzünden itfaiye ekipleri yangına ulaşmakta zorlandı

Beşiktaş Vişnezade Mahallesi Kakmalıkapı Sokak'ta bulunan üç katlı binanın çatı katında saat 21.15 sıralarında yangın çıktı. İddialara göre, elektrik kontağından çıkan yangın, kısa sürede çatıyı sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler sokağın dar olması ve araçların yanlış park etmesi nedeniyle yangına ulaşmakta güçlük çekti. Yan apartmana çıkan bir itfaiye eri, yangına su sıkarak müdahale etti. Alevler kısa sürede söndürüldü.

Yanan binada akrabasının olduğunu söyleyen bir vatandaş ile polisler arasında gerginlik çıktı. Polisler içeride kimsenin olmadığını, herkesin apartmandan tahliye edildiğini söylemesine rağmen yaşlı adam ikna edilemedi. Kısa süreli gerginliğin ardından ikna edilen vatandaş güvenlik şeridinin dışına çıkartıldı.

Yangını gören Emirhan Ercan adlı çocuk, “Yangın elektrik kontağından çıkmış. Çatı katı yanmış. İtfaiyeyi çağırmışlar. İtfaiye'de arabalardan dolayı sokağa girememiş. Arabaları elleriyle taşımışlar. Arka taraftan da bina gözüktüğü için oradan da su tutmuşlar.” dedi.

Polis çıkan yangın ile ilgili inceleme başlattı.
CİHAN

Yorumlar