Danışmentgazi Mahallesi'ne sağlık tesisi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Danışmentgazi Mahallesi'nde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan sağlık tesisi inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. Danışmentgazi...

Google Haberlere Abone ol
Danışmentgazi Mahallesi'ne sağlık tesisi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Danışmentgazi Mahallesi'nde bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan sağlık tesisi inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini söyledi.

Danışmentgazi Mahallesi, kreş merkezi yanında yer alan arsada inşaatı devam eden sağlık tesisi ile bölge halkının sağlık sorununa büyük bir çözüm bulunmuş olacağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2 katlı ve 850 metrekare iç alana sahip sağlık tesisi içerisinde 112 acil servis bulunacağını kaydetti.

Her zaman halkın sağlık sorununa büyük önem verdiklerini ve ilçenin muhtelif semtlerinde belediye tesislerini sağlık hizmetine tahsis ettiklerini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, “Son olarak İLDEM Melikgazi Belediyesi Sosyal Tesis binasının ikinci katını İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Halkın sağlık hizmetine sunularak bölge halkının isteği yerine getirilmiş oldu. Danışmentgazi Mahallesi'nde Sağlık Tesisimiz bu yıl tamamlanarak hizmete açılacaktır. Bina içerisinde Acil Müdahale Polikliniği, Diş Polikliniği ve laboratuvarı gibi bölümler de bulunmaktadır. Dış mekân ve çevre düzenlemesi yine belediyemizce yapılacaktır. Sağlık merkezinin dış cephesi ısı yalıtımlı olacak ve çatısı ise teras çatı şeklinde inşa edilecektir.” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sağlık tesisin oturum alanının 400 metrekare olduğunu zemin artı 1 kat üzerinden inşa edildiğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar