Damar Tıkanıklığı Nedeniyle Anjiyo Oldu, Hayatını Kaybetti

Antalya'da 24 yaşındaki Fatma Oral, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle gittiği hastanede, anjiyonun ardından yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Damar Tıkanıklığı Nedeniyle Anjiyo Oldu, Hayatını Kaybetti

Antalya'da 24 yaşındaki Fatma Oral, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeni ile gittiği hastanede, anjiyonun arkasından hayatını kaybetti, Ailesi hastane konusu için şikayetçi olurken, 1 yaşındaki Ceylin annesiz kaldı.

ANTALYA'YA SEVK EDİLDİ

Alanya'da bir otelde kat görevlisi şekilde çalışan 1 çocuk anası Fatma Oral, 5 gün öncelikle sol bacağındaki şişlik nedeni ile Alanya Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede yapılan kontrollerde, Oral'ın bacağında damar tıkanıklığı saptama edildi. Ameliyatın Alanya'da yapılamayacağını izah eden doktorlar, Oral'ı Antalya'ya sevk etti.

KATETER ÇIKARILIRKEN FENALAŞTI

Dün sabah saatlerinde gittikleri hususi hastanede Fatma Oral'ın bacağındaki tıkanıklık anjiyoyla giderildi. Servise tahsil edilen Oral'ın bacağındaki kateter çıkarılırken birden fenalaştı. Ameliyata tahsil edilen Oral, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

PIHTI ATMASI NEDENİYLE

Doktorlar, aileye pıhtı atması oluştuğunu ve hastanın bu sebeple yaşamını yitirdiğini söyledi. Fatma Oral'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopside ölüm nedeninin saptama edilemediği, kati ölüm nedeninin ayrıntılı otopsi raporuyla belirleneceği kaydedildi. Otopsi işleminin arkasından yakınları sebebi ile Oral'ın morgdan tahsil edilen cenazesi, defnedilmek üzere Alanya'ya götürüldü.

'1 YAŞINDAKİ CEYLİN ÖKSÜZ KALDI'

Fatma Oral'ın ölümünden hususi hastaneyi mesul tutan yakınları, şikayetçi oldu. Oral'ın dayısı Atilla Güven, 'Yeğenimin hiç bir hastalığı yoktu. Ayağı şiştiği için Alanya'da Devlet Hastanesine başvurdu. Oradan Antalya'ya sevk ettiler. Biz Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitmek istedik, ama doktorlar 'Orada fazla aşırı oyalanırsınız sizi hususi bir hastaneye yönlendirelim' dediler. Yeğenim yürüyerek girdiği hastaneden tabutla çıktı. Kızı 1 yaşındaki Ceylin de öksüz kaldı. İhmal olduğunu düşünüyoruz' diye konuştu.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar