‘Daha yaşanılabilir Erzurum için çalışacağız’

Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 4 yıl içinde 4 müdür değişti. 2013’ün Ağustos ayında Erzurum İl Müdürlüğü’ne ataması gerçekleşen Fikret Onhan, Adıyaman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Google Haberlere Abone ol
‘Daha yaşanılabilir Erzurum için çalışacağız’

Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 4 yıl içinde 4 müdür değişti. 2013’ün Ağustos ayında Erzurum İl Müdürlüğü’ne ataması gerçekleşen Fikret Onhan, Adıyaman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Erzurum’un yeni Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine ise Erzincan Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Rahmi Şenocak vekil olarak görevlendirildi.

8 Şubat 2011 yılı içinde Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Tahsin Öztürk, bir yıl görev yaptıktan sonra Ankara’ya atandı. 3 Mayıs 2012 yılında Rasim Buluç, Erzurum Çevre Şehircilik Müdürlüğü görevine başladı. Aradan bir yıl geçmeden Rasim Buluç, Bingöl Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. 2013 yılının Ağustos ayında göreve başlayan Çevre Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan 6 ay görev yaptıktan sonra Adıyaman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Son Olarak Erzincan Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İnşaat Mühendisi Rahmi Şenocak Erzurum Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne vekili olarak atandı.

Erzurum’da görev yapmanın kendisi için mutluluk verici olduğun belirten Erzurum Çevre Şehircilik İl Müdür Vekili Rahmi Şen Ocak, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında Erzurum’da başarılı çalışmalar yapılacağını söyledi. Şenocak, “Erzurum’da görev yapmak benim için çok avantajlı mutluluk verici. Köklü bir tarihi olan Erzurum ülkemizin önemli şehirlerinden biri. Hassasiyetimiz ve kazancımız kentin kazanması olacak. Vatandaşımıza iyi bir hizmet vererek, arkamızda hoş bir seda bırakmak için çalışacağız. Benden önce burada görev yapan Müdürümüz Fikret Onhan çok başarılı çalışmalar yapmış. Bende devir aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımak için var gücümle çalışacağım. 30 Mart tarihinde sonra Erzurum’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında başarılı çalışmalar yapacağız. Çevre bize geçmiş kuşaklardan kalan bir miras değil, gelecek kuşaklara bırakacağımız bir emanettir. Gelecek kuşaklara daha yeşil, daha yaşanabilir bir Erzurum bırakmak adına elimizden geldiği kadar çalışacağız. Bu anlamda Erzurum büyük bir ivme kazanacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar