Daha 15 yaşında ama 30. kez yakalandı

Adana 15 yaşındaki 'torbacı' kız, uyuşturucu operasyonunda 30'uncu kez yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Daha 15 yaşında ama 30. kez yakalandı

Adana'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 15 yaşındaki Dilan G. ile akrabası 17 yaşındaki Melisa G., gözaltına alındı. Daha öncelikle meselesi için 29 kez muamele yapılan D.G.'nin üstünden 3 gr. eroin çıktı. 'Torbacılık' yaptıkları belirtilen 2 kız, sorgulanmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu kullanıldığı bilgisini alan Narkotim Polisleri (NTP) adresi takibe alıp, binaya girip çıkanları uzaktan görmeye başladı. Uzun zaman izlenen evin önünde duran 15 yaşındaki D.G.'nin kapıya gelenlere uyuşturucu paketlerini verip içeriye gönderdiği belirlendi. Eve gelen bağımlıların içeride hususi yapılmış 'vuruş odası' adını verdikleri kabinlerde kollarına uyuşturucu enjekte ettikleri saptadı. Eve baskın düzenleyen NTP ekipleri, uyuşturucu kullanan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Torbacılık oluşturan D.G. ile akrabası Melisa G.'de yakalandı. Uyuşturucu maddeyi anne ve babalarının emri ile sattıklarını izah eden Dilan G.'nin daha öncelikle tıpkı suçtan 29 kez muamele gördüğü belirlendi. Üzerinden 3 gr. eroin çıkan torbacı Dilan G., 30'uncu kez muamele yapılmak üzere Melisa G. ile ortak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar