DAEŞ'ten Erdoğan'ı destekleyenleri öldürün talimatı

 DAEŞ, Türkçe ve İngilizce başta olmak üzere 8 dilde yayınladığı Rumiyah adlı dergisinin bu ayki sayısında Türkiye'deki militanlarına çağrı yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyenler ile AK Parti üyeleri, polis, asker ve hakimlerin öldürülmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
DAEŞ'ten Erdoğan'ı destekleyenleri öldürün talimatı
Sonhaberler | Haber Merkezi

Diyarbakır saldırısının görüntülerini derginin kapağına taşıyan DAEŞ, saldırıyı ısrarla bir kez daha üstlenirken, AK Parti ve hükümete tehditler savurdu. Yandaşlarına, AK Partilileri öldürme talimatı veren örgüt, Türk askerine karşı da daha acımasız olunmasını istedi. 

52 sayfalık Rumiyah dergisinin bu ayki sayısında geçtiğimiz hafta Diyarbakır Bağlar'da Emniyet müdürlüğünün ek binası yakınlarında yapılan ve TAK örgütünün üstlendiği saldırıyı kapak yapan DAEŞ, bir kez daha saldırının kendileri tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü. Saldırının DAEŞ'in lideri Bağdadi'nin Türkiye'de saldırılar yapılması yönündeki çağrısına dayanarak yapıldığı belirtildi.

Dergide Türkiye'deki militanları için AK Parti üyelerine saldırma ve Türkiye'de cihat yapma çağrısında bulunan DAEŞ, Türkiye'deki militanlarına şunları söyledi: "AK Partilileri öldürün. Erdoğan'ın destekçilerine, yardımcılarına ve onun partisini destekleyenlere de saldırın. Küfrün ve tağutun başkanlarına saldırın. Polis ve askerleri öldürün. Tağutun alimlerini öldürün. Hakimleri de öldürün. Kafir Türk askeri size geliyor. Onların kanı köpeğin kanı gibidir."

Yorumlar

ihsan ulen deaş madem islam için cihad ediyorsun yanında islam düşmanı Israil var niye ona dokunmuyorsun abd askerleri var vursana dcemekki sahtekarsın