Dadı Olmak İçin Gelen Gürcistanlı Kadınlara Fuhuş Tuzağı

Adana'da dadı olarak çalıştırmak için kandırıp Türkiye'ye getirdikleri 3 Gürcistanlı kadına fuhuş yaptıran 2'si kadın 3 kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Dadı Olmak İçin Gelen Gürcistanlı Kadınlara Fuhuş Tuzağı

Adana'ın Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde dadı şekilde çalıştırmak için kandırıp Türkiye'ye getirdikleri 3 Gürcistan uyruklu kadına fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 2'si hanım 3 şahıs yakalandı.

EVLENİP FUHUŞ YAPMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, Gürcistan uyruklu Tamari L. (39) 3 sene öncelikle turist şekilde Türkiye'ye geldi. Türkiye'de İbrahim A. (26) ile tanışan Tamari L., 2 sene öncelikle resmi nikah kıyıp evlenerek Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı oldu. Tamari L., bu arada tıpkı sürede fuhuş yapmaya da başladı.

3 KADINA TUZAK KURDU

Eşiyle beraber daha çok nakit kazanmak dileyen Tamari L., Gürcistan'da ekonomik şekilde zor halde bulunan bilhassa evli kadınları fuhuş batağına düşürmek için bir proje hazırladı. Bunun üstüne Tamari L., Gürcistan'da Patima A. (39), Ia T. (37) ve Maldona A.'yı (23) arayarak Türkiye'de çocuk bakıcılığından aşırı nakit kazanıldığını söyleyip Türkiye'ye çağrı etti.

POLİS EVİ TAKİBE ALDI

Kadınlar ekonomik şekilde zor halde oldukları için Türkiye'ye gelip Adana'ya yerleşti. Dadılık yapacaklarını zanneden kadınlar, bir zaman sonra bir gece yanlarına gelen erkeklerle şok oldu. Tamari L., kadınları daha çok nakit kazanacakları meselesi için ikna ederek fuhuş yapmalarını sağladı. Bu sırada Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri de Gürcistanlı kadınlara fuhuş yaptırıldığı bilgisini alarak evi görmeye başladı. Ekipler eve alıcı geldiğinde operasyon yaptı. Operasyonda Tamari L., kocası İbrahim A. ve kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen Elif B. (49) yakalandı. Gürcistanlı kadınlar da hudut dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

SERBEST KALDILAR

Polis, yaptığı tetkikte Elif B.'nin çift ile müşterek çalıştığını lakin kavga edip Gürcistanlı kızları paylaşamadıkları için polise ihbarda bulunduğunu belirledi. Polis, zanlıları emniyette sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında hür bırakıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar