Cumhuriyet Kadınları Derneği'nden İhsanoğlu'na destek

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin (CKD) 35 şubesi, ortak bir duyuruyla cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyeceğini açıkladı. Derneğin kurucu başkanı Şenal Sarıhan, CKD 6. Dönem Genel Sekreteri Meral...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet Kadınları Derneği'nden İhsanoğlu'na destek

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin (CKD) 35 şubesi, ortak bir duyuruyla cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Derneğin kurucu başkanı Şenal Sarıhan, CKD 6. Dönem Genel Sekreteri Meral Özaygen ve 35 şube başkanının altına imza attığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Biz CKD Şubeleri olarak 10 Ağustos’ta üzerimize düşen görevin bilincinde olarak sandık başına gideceğiz. Yurttaşlık bilinci ve kendi irademizle, ağacı değil, ormanı gören, ülkemizin çıkarlarını gözeten, bireyci değil toplumcu bir anlayışla, halkımızın çoğunluğunu temsil edecek, diktatörlük peşinde koşmayan, halkı bölmeyen, kuvvetler ayrılığını temel alan, laik-demokratik anayasal sistemi koruyan adaya oyumuzu vereceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

CİHAN

Yorumlar