Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatıldı

Yakutiye ilçesinde Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar, Büyükşehir Belediyesi ve Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri tarafından Ramazan Bayramı sonuna kadar trafiğe kapatıldı.Cumhuriyet Caddesi, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı süresince,...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatıldı

Yakutiye ilçesinde Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar, Büyükşehir Belediyesi ve Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri tarafından Ramazan Bayramı sonuna kadar trafiğe kapatıldı.

Cumhuriyet Caddesi, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı süresince, hafta içi 19.45 ile 03.00 saatleri arası, hafta sonu tam gün olarak Havuzbaşı Kavşağı ile Bölge İdare Mahkemesi arası kavşağı tüm taşıt trafiğine kapatıldı. Trafik, Mumcu Caddesi, Dilaver Otel önünden Pelit Meydanı istikametini takiben Gürcükapı Kavşağı ve Menderes Caddesi'ne yönlendirilecek. Mumcu Caddesi'ne bağlantısı olan tüm ara sokaklardan çıkacak olan araçlar, Ömer Nasuhi Bilmen Pasajı önünden Cennet Çeşmesi'ni takiben Menderes Caddesi'ne tek yön uygulaması yapılarak yönlendirilecek.

Ekipler, İsmet Paşa Caddesi Emniyet Sokak girişi ve Aşağı Köşk Sokak olmak üzere iki kapama noktası oluşturdu. Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar da belediye ve emniyet ekipleri tarafından belirlenerek bariyerlerle kapatılıp araç geçişine izin verilmedi.

CİHAN

Yorumlar