Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi güreşte Türkiye ikincisi oldu

Okullararası Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda, Turhal Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Aydın Türkiye ikincisi oldu.Gençler kategorisinde 74 kg’da Türkiye 2.si olan Ahmet Aydın, ilçenin ve okulunun adını duyurmanın sevincini...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi güreşte Türkiye ikincisi oldu

Okullararası Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda, Turhal Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Aydın Türkiye ikincisi oldu.

Gençler kategorisinde 74 kg’da Türkiye 2.si olan Ahmet Aydın, ilçenin ve okulunun adını duyurmanın sevincini yaşadığını söyledi. Müsabakalara iyi hazırlandığını belirten Ahmet Aydın, başarısında emeği geçen tüm kişilere teşekkür etti. Başarıdan dolayı Ahmet Aydın’ı, Antrenörü Gürkan Erdoğan, Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Rasim Bozdemir ve üyesi bulunduğu Turhal Güreş ve Güreş Sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Ali Genç ve Abdulmuttalip Melek’i makamında kabul eden İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarıda emeği geçenleri kutladı. Davetlilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Kadiroğlu, planlı ve bilinçli çalışmayla istenilen hedefe ulaşılabileceğini kaydetti. Başarının ilçe adına memnuniyet verici olduğunu açıklayan Kadiroğlu, “Başarı ilçemiz adına son derece memnuniyet verici. Ben öğrencimizi ve antrenör’ünü başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da güzel neticeler almalarını temenni ediyorum. Spor yapmak çok güzel bir şey. Spor yaparak başarı göstermek daha da güzel. Ben de fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum. Sağlıklı, mutlu ve başarılı olmak isteyen kişiler mutlaka spor yapmalıdırlar.” şeklinde konuştu. Kaymakam Kadiroğlu, başarısından dolayı Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Aydın ve antrenörü Gürkan Erdoğan’ı ödüllendirdi.

CİHAN

Yorumlar