Cumhurbaşkanlığı seçim gününde saat 18.00’e kadar düğün yapılamayacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanı seçim günü olan 10 Ağustos ve seçimin ikinci oylamaya kalması halinde ise saat 18.00’den önce düğün salonlarında düğün yapılamayacağını bildirdi. Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı,...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanlığı seçim gününde saat 18.00’e kadar düğün yapılamayacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanı seçim günü olan 10 Ağustos ve seçimin ikinci oylamaya kalması halinde ise saat 18.00’den önce düğün salonlarında düğün yapılamayacağını bildirdi.

Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, 10 Ağustos ve ikinci oylamaya kalması halinde 24 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanı seçim günü, gündüz ve gece saatleri içerisinde düğün salonlarında düğün yapılıp yapılamayacağı hususunda YSK’dan görüş istedi. Cumhurbaşkanı seçimi yasaklarına uyulmak kaydıyla oy verme günü öncesi günlerde ve sonraki günlerde düğün yapılabileceğini bildiren YSK, birinci oylamanın yapılacağı 10 Ağustos ve seçimin ikinci oylamaya kalması halinde ise 24 Ağustos’ta saat 18.00’den itibaren seçim yasaklarına uymak kaydıyla düğün yapılabileceğini açıkladı.

CİHAN

Yorumlar