Cumhurbaşkanı Gül, yeni başkanı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri ziyaretinde Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çelik’i ziyaret etti. İlk kez başkan olan Çelik’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Cumhurbaşkanı Gül, eski başkan ve çocuklukla öğrencilik...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül, yeni başkanı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri ziyaretinde Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çelik’i ziyaret etti. İlk kez başkan olan Çelik’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Cumhurbaşkanı Gül, eski başkan ve çocuklukla öğrencilik dönemindeki arkadaşı Bekir Yıldız’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

    Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri programında tek ziyaret ettiği yer Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik oldu. Gül, Kayseri’ye inişinden sonra belediyeye geçti. Burada eski başkan Bekir Yıldız ile yeni başkan Mustafa Çelik karşıladı. Vatandaşlarında ilgi göstermesinden memnun olan Gül, aracından indikten sonra halkın yanına gitti. Burada kendisiyle fotoğraf çektirilmesine müsaade etti. Çocuklarla ilgilendi.

    Daha sonra belediyeye geçen Gül, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e ilçe hakkında bilgiler verdi. Yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgiler aktaran Mustafa Çelik, eğitim ve ilçedeki ekonominin canlanması noktasında yapacakları projeleri aktardı.

    Ardından konuşan Cumhurbaşkanı Gül, Çelik’i tebrik ederek, “Diğer başkanların makamında bulunduk. Kayseri’de ilk kez başkanı olan Kocasinan’ı ziyaret edelim dedik. Daha önce Bekir Bey başkanlık yaptı ve önemli hizmetler verdi. Kendisine de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Demokrasilerde işler böyle. Muhakkak ki her şeyin bir süresi vardır. Yeni arkadaşlar görevleri alır. Aynı istikamette görevi götürmesi önemlidir. Bütün bu tecrübelerden faydalanarak, imkanları Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte hizmetlere yansıtmak önemlidir. Siyasi olarak aynı yerde idiniz, Artık resmen burada birlikte sorumluluk aldınız. Gelecekte herkesin övüneceği yaşanabilir her alanda sanayisi, kültürü, ticaretiyle tüm sosyal faaliyetleri ile büyükşehir, metropol şehir olmayı yapmalısınız. Aslında bunu yaptınız. Bu işler tek başında olmuyor. Bütün arkadaş grubunun desteği ve çalışmasıyla olur.” dedi.

    Cumhurbaşkanı Gül, ziyaret sonrasında belediyeden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar