Cumhurbaşkanı Gül, Türk Kızılayı’nı kutladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar’a kutlama mesaj gönderdi. Türk Kızılayı’nın, kurulduğu günden bu yana insanlığın hizmetinde olan gönüllü yardım...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül, Türk Kızılayı’nı kutladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar’a kutlama mesaj gönderdi.

Türk Kızılayı’nın, kurulduğu günden bu yana insanlığın hizmetinde olan gönüllü yardım kuruluşu olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Gül, "Vatandaşlarımıza kan tedariki başta olmak üzere önemli katkılar sağlayan; afetlerde insanımızın acısını ve sıkıntısını gidermek için çalışan; dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılayı, insani yardım operasyonlarıyla da memnuniyet verici faaliyetler yürütmektedir. Kızılay’ın kendini geliştirme, insanlara en iyi ve kaliteli hizmeti sunma anlayışıyla çalışmalarını devam ettireceğine inanıyorum. Vatandaşlarımızın, gerek kan bağışı ve diğer yardımlarıyla, Türk Kızılayı’na desteklemeye devam edeceklerinden şüphe duymuyorum." dedi.

Gül, mesajını, Türk Kızılayı’nın tüm çalışanlarına sevgi ve selamlarını ileterek sonlandırdı.

CİHAN

Yorumlar