Cumhurbaşkanı Gül Kayseri’de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3 günlük Kayseri programı için bu şehre geldi.     Abdullah Gül'ü Kayseri Erkilet Havaalanı’nda Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Ali Demiral, Bağımsız Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül Kayseri’de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3 günlük Kayseri programı için bu şehre geldi.

    Abdullah Gül'ü Kayseri Erkilet Havaalanı’nda Vali Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Ali Demiral, Bağımsız Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz karşıladı.

    Gül daha sonra VIP çıkışından çıkarak gazetecileri selamladı. Gazetecilerin “Bir değerlendirme yapacak mısınız?” şeklindeki soruya “Görüşürüz” diye karşılık verdi. Başka bir gazetecinin “Anneler Günü için annenizin hediyesi hazır mı?” şeklindeki sorusuna da Cumhurbaşkanı Gül, gülerek ve başını sallayarak karşılık verdi. Gül, Kocasinan Belediyesi’ne geçerek yeni seçilen Mustafa Çelik’e tebrik ziyaretinde bulundu.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün akşama kadar programı yok. Gül, akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki’nin kızının düğününe katılacak.

CİHAN

Yorumlar