Cumhurbaşkanı Gül: Bu görüntü (Twitter’ın engellenmesi) Türkiye’ye yakışmıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter’in engellenmesinin Türkiye’ye yakışmadığını ifade ederek ‘‘Twitter kapanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül: Bu görüntü (Twitter’ın engellenmesi) Türkiye’ye yakışmıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter’in engellenmesinin Türkiye’ye yakışmadığını ifade ederek ‘‘Twitter kapanmadı. Gördüğünüz gibi iki misli arttı kullanım.’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hollanda’ya hareket etmeden önce Esenboğa Havaalanı'nda gazetecilerin gündeme dair sorularını cevaplandırdı. Twitter’e erişimin engellenmesi konusunda Cumhurbaşkanı Gül, "Twitter kapanmadı. Gördüğünüz gibi iki misli arttı kullanım. Ayrıca bu tür platformların kanunen kapatılması mümkün değil. Bu tatsızlığın bitmesi ve sorunun giderilmesi için hemen görüşmeler yapılmalı. Sanırım bu sorun en kısa sürede giderilecek. Aksi halde bu görüntü Türkiye’ye yakışmıyor. Bunlar hoş olmayan durumlar.’’ diye konuştu.

DİNLENDİNİZ Mİ?

Kendisinin de yasa dışı yollardan dinlendiğine dair herhangi bir bilgisinin olup olmadığının sorulması üzerine Gül, bazı devlet görevlilerin kendi başlarına dinleme yaptığını ifade etti. Gül, ‘‘Benim bilgim dahilinde değil. Ama dinlenmiş olmam da ihtimal dışı diyemem. Bu konularla ilgili herhangi bir kaygım ve korkum söz konusu değil.’’ şeklinde konuştu

CİHAN

Yorumlar