Cumhurbaşkanı Gül, Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, restore çalışmaları devam eden İstanbul Arkeoloji Müzeleri’ni ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Gül, açıklama yapmadan alandan ayrıldı.Depreme karşı güçlendirme ve restorasyon çalışmaları...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül, Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, restore çalışmaları devam eden İstanbul Arkeoloji Müzeleri’ni ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Gül, açıklama yapmadan alandan ayrıldı.

Depreme karşı güçlendirme ve restorasyon çalışmaları yürütülen Gülhane'deki İstanbul Arkeoloji Müzeleri’ne gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, burada yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Restore alanına aracıyla giren Gül, beraberindekilerle birlikte yaya olarak bölgeyi gezdi. Gül, daha sonra eski darphane binasına geçti.

Basına kapalı gerçekleşen programda Gül, burada yaklaşık iki saat kaldı. Abdullah Gül’e İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir eşlik etti. Ziyaretin ardından Gül, müze önünde karşılaştığı turistlerle bir süre sohbet etti. Turistlerle fotoğraf da çektiren Gül, Tarabya’daki Huber Köşk’üne gitmek üzere buradan ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar