Cumhurbaşkanı adayı İhsaoğlu, gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, siyasi partilerin gençlik kolları ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi gençlerle buluştu. İhsanoğlu, gençlerle çay içip yaklaşık bir saat sohbet etti. Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı adayı İhsaoğlu, gençlerle buluştu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, siyasi partilerin gençlik kolları ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi gençlerle buluştu. İhsanoğlu, gençlerle çay içip yaklaşık bir saat sohbet etti.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya geldi. Sultangazi’deki iftar programının ardından Beşiktaş’a geçen İhsanoğlu, muhalefet partilerinin gençlik kolları, sivil toplum kuruluşu ve üniversitelerin öğrenci konseyleri temsilcileriyle buluştu.

İhsanoğlu, gençlerle çay içip yaklaşık bir saat sohbet etti. İhsanoğlu, gençlerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Soru cevap bölümünde gazetecilerin ses kaydı almasına izin verilmedi. Toplantıya, İhsanoğlu'na destek veren siyasi partilerin yanı sıra diğer partilerin temsilcileri de davet üzerine katıldı.

İhsanoğlu, programa katılan gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

CİHAN

Yorumlar