Cuma namazı şiddetli yağış altında kılındı, cemaat sırılsıklam ıslandı

Eskişehir'de cuma namazını cami avlusunda kılan vatandaşlar şiddetli yağış sürpriziyle karşılaştı. Yağışa aldırış etmeyen vatandaşlar yağmur altında namazı güçlükle de olsa tamamladı. Namaz sonrası vatandaşların kendilerini...

Google Haberlere Abone ol
Cuma namazı şiddetli yağış altında kılındı, cemaat sırılsıklam ıslandı

Eskişehir'de cuma namazını cami avlusunda kılan vatandaşlar şiddetli yağış sürpriziyle karşılaştı. Yağışa aldırış etmeyen vatandaşlar yağmur altında namazı güçlükle de olsa tamamladı. Namaz sonrası vatandaşların kendilerini ıslanmaktan korumak için baş vurdukları yöntemler ise renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Merkez Reşadiye Camii'ne cuma namazı için gelenler, yer bulamayınca namazı dışarıda kılmak zorunda kaldı. Cuma namazına başlanmasıyla birlikte şiddetli yağışa maruz kalan vatandaşlara, yağmur namaz boyunca durmadan eşlik edince cemaat sırılsıklam ıslandı. Namazın bitimiyle birlikte renkli ve ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Bazı vatandaşlar selam verir vermez, yağmurdan korunmak şemsiyesini açarken bazısı da seccadesini başına geçirmeyi tercih etti.

Şiddetli yağış altında namazını kılan bir vatandaş ise "Cuma başladı güneş var ama normal hava kapalıydı. Hoca tam farzı kıldırırken yağmur başladı. Ve komple cemaat ıslandı." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar