Çukurovalı genç işadamları aileleriyle çocuk şenliğine katıldı

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerinden olan 23 Nisan Çocuk Şenliği, dernek üyeleri, aileleri ve geleceğin büyüklerini buluşturdu. Keyifli bir program geçiren Çukurova GİAD’lı aileler, farklı...

Google Haberlere Abone ol
Çukurovalı genç işadamları aileleriyle çocuk şenliğine katıldı

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerinden olan 23 Nisan Çocuk Şenliği, dernek üyeleri, aileleri ve geleceğin büyüklerini buluşturdu. Keyifli bir program geçiren Çukurova GİAD’lı aileler, farklı etkinlikler ve yarışmalarla eğlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen, ancak hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli kutlanan Çocuk Şenliği, Adana Atlıspor Kulübü Tesisleri’nde yapıldı. Dernek üyelerinin yoğun katılım gösterdiği şenlik, kahvaltı ile başladı. Çocukların çuval yarışıyla başlayan yarışmalar, Çukurova GİAD üyelerinin ve eşlerinin de katılımıyla daha da eğlenceli oldu. Çuval yarışının ardından, halat çekme yarışı ile eğlencede rekabet de arttı. Palyaço gösterisinin de renklendirdiği şenlikte, çocuklar madalya ile ödüllendirildi. Küçüklerin ardından büyükler de yarışmalarda kıyasıya çekişme yaşadı, eğlendi. Şenlikte büyüklerin katılımıyla yapılan insan langırtı ise en keyifli anlar oldu.

Yarının büyükleri olacak çocukların her zaman en iyiye layık olduğunu belirten Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Çocuklar toplumun geleceğidir. Her biri bahçemizde sevgiyle büyüyen nadide bir çiçek olan çocuklarımızın gözlerindeki parlaklık, geleceğimizdeki umudumuzdur. Her zaman sevgiye ihtiyaçları olan çocukları, demokratik, hukuka saygılı, yenilikçi, ufku açık, vizyonu geniş, özgür düşüncede ve sorun çözebilen bireyler olarak yetiştirmek, Türkiye'nin geleceği açısından da önemlidir." dedi.

CİHAN

Yorumlar