Çukurova’da miniklerin Tarzan heyecanı

Bir zamanlar televizyon kanallarında ve sinemalarda her yaştan insanın beğeniyle izlediği 'Tarzan' Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatro’su sahnesinde tekrar yaşama döndü.

Google Haberlere Abone ol
Çukurova’da miniklerin Tarzan heyecanı

Bir zamanlar televizyon kanallarında ve sinemalarda her yaştan insanın beğeniyle izlediği 'Tarzan' Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatro’su sahnesinde tekrar yaşama döndü. Kapalı gişe oynayan Tarzan’a çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni çocuk oyunu Tarzan’la perdelerini bu kez çocuklar için araladı. Müzikli, danslı bu eğlenceli çocuk oyununda, geniş oyuncu kadrosu ve sahne ekibiyle, oldukça büyük bir prodüksiyon gerçekleştiren Çukurova Belediyesi Tiyatro ekibi, Adanalı miniklerin büyük beğenisi altında oyunlarını sahneliyor. Şehir tiyatrosu ekibinin sahnelediği tüm oyunlarda, salon dolup taşıyor. Oyunu hem yazan ve hem de yöneten usta tiyatrocu Mehmet Avcı, çocukları danslarla eğlendirirken, Tarzan’ın onlara doğa ve hayvan sevgisinin önemini anlatmaya çalıştığını, kısacası sosyal ve çevre bilincini tiyatro oyunuyla hem sevdirmenin hem de göstermenin çabasını taşıdıklarını kaydetti.

Bu eğlenceli ve sürükleyici oyunla ilgili bilgi veren Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Serdar Esmek, haftada iki kez sahnelenecek Tarzan oyununun ücretsiz olduğunu, 7 ila 12 yaş arası çocukların rahatlıkla izleyeceği, minik yüreklerin hem güleceği hem de danslarına eşlik edeceği çok farklı bir oyunla karışılacaklarını söyledi.

Çukurova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Yılmaz ise Türkiye genelinde yankı uyandıracak bir oyunu belediye olarak Çukurovalıya sunmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, ücretsiz sahneledikleri oyun hakkında geniş bilgi ve davetiyeler için, vatandaşların Kültür Müdürlüğü’nden yardım alabileceklerini söyledi. Haftada üç oyun sahneleyeceklerini söyleyen Yılmaz, ikisi Tarzan ve diğeri büyük ilgiyle izlenmeye devam eden komedi türünde ki “Buldumcuk Ailesi” oyunu olduğunu belirtti.
CİHAN

Yorumlar