Çukurova’da çevreye aykırı hiçbir şey yapılmayacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede, yeşil alanları çoğaltıp park sayısını artıracağını ve çevreye aykırı hiçbir işlem yapılmayacağını söyledi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Nigahi Soykan ve Atilla İlkokulu’ndan...

Google Haberlere Abone ol
Çukurova’da çevreye aykırı hiçbir şey yapılmayacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede, yeşil alanları çoğaltıp park sayısını artıracağını ve çevreye aykırı hiçbir işlem yapılmayacağını söyledi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Nigahi Soykan ve Atilla İlkokulu’ndan çocuklarla Barış Manço Bulvarı önünde bir araya gelen Soner Çetin, “Ağaç kesen baş keser” diye slogan atan çocuklara, “Sizi, ailenizi ve sizlere çevre bilincini aşılayan öğretmenlerinizi kutluyorum” diye seslendi. Çetin, öğrencilerle Doğal Park’a kadar sloganlar atarak yürüdü.

Soner Çetin, Toros Anaokulu, Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi, Edebali İlkokulu ve Recep Birsin Özen Ortaokulu okul öncesi çocukların etkinliklerini izledikten sonra güvercin uçurdu, akülü sandalye ve bisiklet hediye edip çocuklara imza verdi. Kızılderililerin ve Türklerin “Biz dünyayı atalarımızdan miras almadık, çocuklarımızdan ödünç aldık” ve “Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur” atasözlerini hatırlatan Çetin, “Söz veriyorum; Çukurova’da çevreye aykırı hiçbir şey yapmayacağız. Yeşil alan miktarını ve park sayısını artıracağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar