Çukurova Üniversitesi yaz kampı başladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yaz Kampı başladı. Bu yıl 11.'sinin gerçekleştirildiği yaz kampına katılan 8-11 ve 12-15 yaş arasındaki çocuklar, kamptaki ilk sabah kahvaltılarını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’la yaptı.ÇÜ Merkezi Kafeterya’da...

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Üniversitesi yaz kampı başladı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yaz Kampı başladı. Bu yıl 11.'sinin gerçekleştirildiği yaz kampına katılan 8-11 ve 12-15 yaş arasındaki çocuklar, kamptaki ilk sabah kahvaltılarını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’la yaptı.

ÇÜ Merkezi Kafeterya’da gerçekleştirilen sabah kahvaltısına, Rektör Prof. Dr. Kibar’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen, ÇÜ Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan da katıldı. Yaz Kampı Sorumlusu Ercan Yeldan kamp ile ilgili bilgi vererek, kampın sportif faaliyetler kolunda 'yüzme, tenis, voleybol, step, aerobik, zumba,' eğitsel oyunlar kolunda da 'ritmik gelişim jimnastiği, sportif tırmanış (dağcılık), basketbol ve salon futbolu' eğitimlerinin verileceği ifade etti.

Kampta ayrıca, sanatsal faaliyetlerin de yer aldığını belirten Yeldan, bu kapsamda 'yaratıcı drama, el sanatları, fotoğrafçılık, dragon, resim, tiyatro ve sinema' dallarında eğitim verileceğini söyledi. Yeldan, 3 dönem halinde gerçekleştirilecek kursların birinci dönem kurs kayıt ücretinin 350, ikinci dönem 325 ve üçüncü dönem kurs kayıt ücretinin de 300 lira olduğunu belirtti.

CİHAN

Yorumlar