Çukurova Üniversitesi öğrencileri AIESEC etkinliğinde buluştu

Çukurova Üniversitesi’nde (ÇÜ) faklı bir etkinlik vardı. Öğrenciler, dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olan AIESEC’in Adana şubesi tarafından organize edilen etkinlikte proje tanıtımları için bir araya geldi. Mithat Özsan Amfisi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Üniversitesi öğrencileri AIESEC etkinliğinde buluştu

Çukurova Üniversitesi’nde (ÇÜ) faklı bir etkinlik vardı. Öğrenciler, dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu olan AIESEC’in Adana şubesi tarafından organize edilen etkinlikte proje tanıtımları için bir araya geldi.

Mithat Özsan Amfisi’nde yapılan “AIESECer’lar Proje Tanıtımında” adlı programda, Çukurova Üniversitesi öğrencileri, Mart ve Nisan ayı boyunca hazırladıkları projelerin sunumunu gerçekleştirdiler. Dört farklı takımın kıyasıya rekabet ettiği etkinlikte, yeni üyeler hem eğlendi hem de proje hazırlama konusunda deneyim sahibi oldu. Öğrencilere yine dört farklı dalda ödül verildi.

AIESEC Nedir?

Dünyanın en büyük öğrenci organizasyonu AIESEC, 60 bini aşkın üyesi ile 1948 yılından bu yana 124 ülkede faaliyet gösteriyor. AIESEC Adana şubesi 1987 yılında çalışmalarına başlamış ve hâlen aktif bir şekilde devam ediyor. Kâr amacı gütmeyen, politika dışı ve din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen kurum, 27 yıldır gerçekleştirdiği değişim programları ile üniversite öğrencilerinin bireysel liderlik gelişimlerine katkı sağlıyor. AIESEC’te gönüllü olarak çalışan üniversite öğrencileri, uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalarda sağladıkları staj olanakları ve toplumsal gelişim projelerinin yanı sıra kendilerine dünya barışına katkıda bulunmayı vizyon ediniyor.

CİHAN

Yorumlar