Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Adana'dan giden yatırımcıyı tekrar getireceğiz

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ayrılan yatırımcıların önünü açarak tekrar Adana’ya çekeceklerini söyledi. Bilal Nadir Gök başkanlığında Yüksel Yavuz, Elif Doğan Türkmen, Prof. Dr. Elçin Yoldaşcan, Salih Sütçü, Tamer Gülcan...

Google Haberlere Abone ol
Çukurova Belediye Başkanı Çetin: Adana'dan giden yatırımcıyı tekrar getireceğiz

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ayrılan yatırımcıların önünü açarak tekrar Adana’ya çekeceklerini söyledi.

Bilal Nadir Gök başkanlığında Yüksel Yavuz, Elif Doğan Türkmen, Prof. Dr. Elçin Yoldaşcan, Salih Sütçü, Tamer Gülcan ve Numan H. Tansuğ’dan oluşan Adana Güçbirliği Vakfı yönetimi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Görüşmede “Biz desteğe hazırız” mesajı veren ve bazı dileklerini paylaşma fırsatı bulan Vakıf Başkanı Bilal Nadir Gök ve yöneticiler, özellikle Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak kentsel dönüşüm için Adanalı müteahhitlere de imkân tanınmasını istediler. Başkan Çetin, “Elbette Adanalı firmalar olması tercihimizdir.” dedi.

Seçilmişleri ve atanmışları bir araya getiren 2. Portakal Çiçeği Karnavalı’ndan yansıyan el ele görüntülerin Adana lobisi için iyi bir başlangıç olduğuna dikkat çeken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Hepimiz Adana sevdalısıyız ama Adana için bugüne kadar pek de güzel şeyler yapılamadı. Artık seçilmişleri ve atanmışlarıyla el ele verip birlikte hareket etmenin zamanıdır” diye konuştu. Belediye Evleri’ndeki dönüşümün yüz akı bir proje olacağını vurgulayan Başkan Çetin, “Bu proje yüz akımız olacak, aynamız olacak, muhteşem bir yerleşim yeri olacak” diye konuştu. Adana’dan çok sayıda büyük yatırımcının ayrıldığına dikkat çeken Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Yatırımcıların Adana’ya tekrar dönmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Elbette belediye olarak biz de yatırımcıların önünü açmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Çukurova’nın yatırım cenneti olmasını istiyoruz.”

CİHAN

Yorumlar