Çukuroava Badminton İlçe Şampiyonası sona erdi

Adana'nın Çukurova ilçesinde düzenlenen Altın Raketler İlçe Şanpiyonası sona erdiBadminton Federasyonu İl Temsilciliği ve Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize edilen ve Adana Anadolu Lisesi Spor Salonunda, 10 okuldan 57 sporcunun katılımıyla.

Google Haberlere Abone ol
Çukuroava Badminton İlçe Şampiyonası sona erdi

Adana'nın Çukurova ilçesinde düzenlenen Altın Raketler İlçe Şanpiyonası sona erdi

Badminton Federasyonu İl Temsilciliği ve Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize edilen ve Adana Anadolu Lisesi Spor Salonunda, 10 okuldan 57 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyona iki gün sürdü. Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, büyük çekişmeye sahne olan turnuvada amaçlarının yetenekli sporcuları kulüplere kazandırmak olduğunu vurguladı. Öktem şöyle devam etti: “Okulları tarayarak, tatlı rekabet ortamında gerçekleştirdiğimiz turnuva amacına ulaştı. Burada başarılı olan öğrencileri kulüplere kazandırıyoruz. Bu gibi etkinlikler sayesinde badminton daha yaygın ve bilinen bir spora dönüşüyor. Okullara spor kültürünü aşılamak için bu gibi turnuvalar büyük etken. Dereceye giren sporcular ocak ayı içerisinde yapılacak Altın Raketler İl şampiyonasına katılacak.”

Bu arada, dereceye giren sporculara ödüllerini Çukurova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Döşlü, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem ve okul yöneticileri verdi.
CİHAN

Yorumlar