ÇUFAŞ’tan Gıda Fuarı'na tam destek

Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) Başkan Yardımcısı Şaban Baş, bu yıl 8.si düzenlenen ve çarşamba günü açılacak Gıda Fuarı’na destek verdiklerini söyledi.Baş, yaptığı yazılı açıklamada, TÜYAP’ta 30 Nisan’da başlayıp...

Google Haberlere Abone ol
ÇUFAŞ’tan Gıda Fuarı'na tam destek

Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) Başkan Yardımcısı Şaban Baş, bu yıl 8.si düzenlenen ve çarşamba günü açılacak Gıda Fuarı’na destek verdiklerini söyledi.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, TÜYAP’ta 30 Nisan’da başlayıp 3 Mayıs’ta sona erecek fuarda, 8. Ambalaj ve Plastik Malzeme ve Makineleri, Paketleme İşlemleri ve Kauçuk Fuarı, Adana 8. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamuller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı ve 4. Açık Hava Reklamcılığı, Promosyon ve Reklam Malzemeleri Fuarı’nın açılacağını söyledi.

Sanayi, tarım ve ticaret merkezi olan Adana kentinin bu tür fuarlarla dünyaya açıldığını ifade eden ÇUFAŞ Başkan Yardımcısı Baş, “Seçimlerden sonra açılacak olan bu fuarın büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. Çünkü katılımcı sayısının artışı bunu göstermektedir. Ayrıca yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçi sayılarında da artış bekliyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün de desteği tamdır. Seçimler bitti, tüm söylenenler seçim meydanlarında kalmalıdır. Şimdi Adana için birlik beraberlik zamanıdır. Bu fuarlara tüm Adana Milletvekillerimiz ve Sayın Bakanımız da tüm desteklerini vermelidirler.” dedi.

Baş, bundan sonra da Adana’nın ve bölgenin tüm zenginliklerinin fuarlarla ortaya konulması gerektiğini, fuarlara başta Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve tüm SİAD’ları ve diğer sivil toplum örgütlerinin yurtiçi ve dışından katılacak olan ziyaretçilerin konaklama ve diğer hizmetlerine destek vermelerini istedi.

CİHAN

Yorumlar