ÇÜ'de Pine Leaf Boys rüzgarı

Dünyaca ünülü müzik grubu Pine Leaf Boys hayranlarıyla Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
ÇÜ'de Pine Leaf Boys rüzgarı

Dünyaca ünülü müzik grubu Pine Leaf Boys hayranlarıyla Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde bir araya geldi. ABD Adana Konsolosluğu’nun katkılarıyla Adana’da konser veren Lousianali Cajun Müzik Grubu Pine Leaf Boys unutulmaz bir gece yaşattı.

Lousianali Cajun Müzik Grubu Pine Leaf Boys, Adana’daki ilk konserini Çukurova Üniversitesi’nde verdi. 4 Grammy adaylığı bulunan grup Amerika Birleşik Devletleri Adana Konsolosluğu’nun katkıları ile Mithat Özsan Amfisi’nde sahne aldı.

Amerika Birleşik Devletleri Konsolsu John L. Espinoza açılış konuşmasına Türkçe olarak başladı. Selamlamanın ardından İngilizce devam eden Konsolos John L. Espinoza, soğuk havaya rağmen konseri dinlemeye gelenlere teşekkür ederek, ”Bu akşamki grup buraya kendilerine has müziklerini paylaşmak için Lousiana Eyaletinden geldi. Diyarbakır’da 2 gün önce grubu seyrettim gerçekten harikalar. Sanırım konser başladıktan sonra hepiniz buraya gelerek dans etmek isteyeceksiniz.” dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Lousianali Cajun Müzik Grubu unutulmaz bir konser verdi. Konsere katılan öğrenci, akademisyenler ve Adanalılar, Lousianali Cajun Müzik Grubunun yaptığı hareketli müziklere danslarıyla eşlik etti.
CİHAN

Yorumlar