ÇÜ Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencilerinden mezuniyet sergisi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, “Mezuniyet Sergisi” açtı. Giysi, dokuma ve baskı modellerinden oluşan sergide öğrenciler, dört yıl boyunca eğitimcilerinden kazandıkları...

Google Haberlere Abone ol
ÇÜ Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencilerinden mezuniyet sergisi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri, “Mezuniyet Sergisi” açtı. Giysi, dokuma ve baskı modellerinden oluşan sergide öğrenciler, dört yıl boyunca eğitimcilerinden kazandıkları deneyimleri yansıttı. Sergi 31 Mayıs’a kadar açık kalacak.

75.Yıl Sanat Galerisi’nde açılan sergide Tekstil Tasarım Bölümü’nden 2013 - 2014 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerin, seçtikleri temalar doğrultusunda tasarladıkları tekstil ve moda endüstrisine yönelik giysi, dokuma ve baskı tasarımları yer aldı. Sergi, katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle izlenildi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hava Haleçeli, öğrencilerin 4 yıl boyunca elde ettikleri kazanımları yansıttıklarını belirterek, “Bu sergideki eserlere bakarak, öğrencilerimin gelecekteki başarılarını tahmin edebiliyorum. Bu da beni çok heyecanlandırıyor.“ dedi. Serginin açılış töreni, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Tuluhan Yılmaz, akademisyenler ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

CİHAN

Yorumlar