CÜ bünyesindeki Kütüphanelerde FETÖ kitapları imha edildi

CÜ bünyesinde bulunan kütüphanelerde, paralel yapı lideri ve sempatizanları tarafından yazılan kitap, dergi ve yayın organları imha edildi

Google Haberlere Abone ol
CÜ bünyesindeki Kütüphanelerde FETÖ kitapları imha edildi
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) bünyesinde bulunan kütüphanelerde, paralel yapı lideri ve sempatizanları tarafından yazılan tüm kitap, dergi ve yayın organlarının imha edildiği bildirildi.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, milli güvenliği tehdit eden bir terör örgütü olan paralel yapı ve diğer terör örgütlerine karşı kamu düzeninin sağlanması amacıyla devletin tüm birimleri tarafından büyük bir mücadele yürütüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda üniversitede bulunan kütüphanelerde paralel yapı lideri ve sempatizanları tarafından yazılan tüm kitap, dergi ve yayın organlarının imha edildiği vurgulanan açıklamada, "Cumhuriyet Üniversitesinde oluşturulan bir komisyon tarafından üniversitemiz bünyesinde bulunan merkezi kütüphane, fakülte, enstitü, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve bölüm kütüphanelerinde bulunan paralel yapı lideri ve sempatizanları tarafından yazılan tüm kitap, dergi vb. yayınlar toplanmış ve imha edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar