Çözüm Süreci için 'sürpriz' arabulucu

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri, Çözüm Süreci'nin yeniden başlaması için arabuluculuk girişimlerinde bulunuyor

Google Haberlere Abone ol
Çözüm Süreci için 'sürpriz' arabulucu
PKK'nın çukur ve barikat eylemleri nedeniyle sona eren Çözüm Süreci'nin yeniden başlaması için sürpriz bir isim arabulucu olmak istiyor. Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Karadağî, Çözüm Süreci'nin yeniden başlaması için arabuluculuk yapmak istediklerini, bunun için bazı girişimlerde bulunduklarını açıkladı. 

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyiddin El-Karadaği taraıfndan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de yaşanan şiddetin durması ve daha fazla kanın dökülmemesi için tarafların diyalog masasına dönmesi gerektiği belirtildi.
 
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri, kendisine düşen sorumluluk çerçevesinde başlattıkları girişimin olumlu sonuçlanmasını ümit ettiğini belirterek, “Bu iş kolay değil, fedakârlık gerektirir. İki taraf da uygun bir zemin hazırlamalı” dedi.

Yorumlar

Vatansever Çözüm yok ya olum ya istiklal
Avsaristanli Galiba bu orgut akp nin yan kurulusu , cozum sureci demek teroriste taviz demektir , gorduk bu sureci , akp cesaret edemiyor ama bunlar onlar adina aciklama yapiyorlar