ÇÖZDEBİR'den öğrencilere tercih uyarısı

Çorum Özel Dershaneler Birliği (ÇÖZDEBİR) 2014 TEOG sınav sonuçları ve yerleştirme puanlarını değerlendirerek, öğrencilerin tercih yaparken çok dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.ÇÖZDEBİR Başkanı Hüseyin Çetin, kentin...

Google Haberlere Abone ol
ÇÖZDEBİR'den öğrencilere tercih uyarısı

Çorum Özel Dershaneler Birliği (ÇÖZDEBİR) 2014 TEOG sınav sonuçları ve yerleştirme puanlarını değerlendirerek, öğrencilerin tercih yaparken çok dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.

ÇÖZDEBİR Başkanı Hüseyin Çetin, kentin başarısı adına ÇÖZDEBİR olarak ne yapılması gerekiyorsa bu amaçla çalışmalarına devam edeceklerini ve bu anlamda üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirme anlamında her şeyin en iyisini yapmak adına vazife şuuru ve bilinci ile hareket edeceklerini söyledi.

Çetin yaptığı yazılı açıklamada, sonuçların açıklanmasından sonra tercihler döneminin çok önemli olduğunu, doğru tercih yapmanın öğrencilerin ileri ki yaşamlarını ciddi etkileyeceğini bundan dolayı tercihte tam isabet anlamında öğrencilerin dikkatli olmaları gerektiğini kaydetti.

Çetin ''ÇÖZDEBİR üyesi dershanelerimizin tercihler konusunda Çorum'daki bütün öğrencilere hizmet verebileceklerdir. 31 Temmuz – 08 Ağustos tarihlerinde tercihlerin yapılacağı ve tek tercih olacağı aynı zamanda A gurubu tercih ve B gurubu tercih yapılacağından dolayı doğru tercih çok önem arz etmektedir.'' ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar