Coşkun’dan Yozgatspor’a 50 bin TL destek

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgatspor’un başarısına katkıda bulunmak amacıyla 50 bin TL’lik destek sağladı.

Google Haberlere Abone ol
Coşkun’dan Yozgatspor’a 50 bin TL destek

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgatspor’un başarısına katkıda bulunmak amacıyla 50 bin TL’lik destek sağladı.

Anadolu sporunun gelişmesi için dün olduğu gibi bugün de her türlü katkı ve desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Coşkun "Yozgatlı’nın profesyonel spordaki temsilcisi Yozgatspor’un başarısı için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz." dedi. Yozgatspor Kulübü Başkanı Nurullah Nurdoğan tarafından destek talebini karşılıksız bırakmadıklarını söyleyen Coşkun, “Yozgatspor’dan gelen talebe kısa sürede dönüş yaparak, kulübün genel ihtiyaçlarına harcanmak üzere 50 bin TL’lik destekte bulunduk. Yozgatspor’un başarısı Yozgat’ın başarısı demek. Maalesef spor maddi ihtiyaçlar çerçevesinde yürütülebiliyor. Bu anlamda Yozgat’ın amatör spor kulüplerinden başlamak kaydıyla kentte sporun gelişmesi için Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz." diye konuştu.

Daha önce de Yozgatspor’un kışlık kömür ihtiyacını karşıladıklarını hatırlatan Coşkun, Yozgatspor’un hak ettiği yere ulaşmasının tek gayeleri olduğunu belirtti. Yozgat Güreş Eğitim Merkezi’nin Güreş Ligine katılması için de kaynak desteğinde bulunduklarını kaydeden Coşkun, şöyle konuştu: "Yozgat yıllar yılı ata sporu güreşte her zaman başarılarla anılmış. Yiğit pehlivanların yetiştiği Yozgat’ın güreş liginde kendi takımı ile temsil edilmesi en büyük arzumuz. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta içerisinde Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden gelen talebi de olumlu karşıladık. 50 bin TL’lik bir destek de Güreş Eğitim Merkezi’ne bulunduk. İnşallah Türk sporu Anadolu’da hak ettiği yere ulaşacak ve Anadolu sporcuları uluslararası düzeyde hak ettiği başarıya ulaşacaktır." CİHAN

Yorumlar