Coşkun Koleji'nden aile ve çocuk sempozyumu

Coşkun Koleji PDR Zümresi, bu yıl 5. defa organize ettiği PDR Dergisi Sempozyumu'nu 'Toplumsal Aynamız Aile ve Çocuk' konusuyla masaya yatıracak.

Google Haberlere Abone ol
Coşkun Koleji'nden aile ve çocuk sempozyumu

Coşkun Koleji PDR Zümresi, bu yıl 5. defa organize ettiği PDR Dergisi Sempozyumu'nu 'Toplumsal Aynamız Aile ve Çocuk' konusuyla masaya yatıracak. Sempozyuma, 25 Aralık'ta yapılacak ve alanında uzman kişiler katılacak.

Sempozyumu organize eden ve konuyla ilgili açıklama yapan Uzman Psikolog Ferhat Çelik, "Katılımcı kitle İstanbul ilimizdeki resmi, özel okulların PDR uzmanları olacak. Sempozyumumuzu önemli kılan çalışmalardan biri de şu anda sahada da uygulanan 10 bin öğrenci, 10 bin aile anketinin sonuçlarının dergide ve sempozyumda kamuoyu ile paylaşılması olacak. Özelikle www.coskun.k12.tr adresinden ulaşılan anketimizi dünyanın ve Türkiye’nin her yerinden web sayfası üzerinden doldurmak mümkün." diye konuştu. Çelik, sempozyuma katılacak isimlerin ise Prof. Dr. Servet Bayram, Prof. Dr. Soner Yıldırım, Prof. Dr. Kemal Sayar, Dr. Selman Kuzu, Psi. Dan. Vildan Akyüz olduğunu açıkladı. CİHAN

Yorumlar