Coşkun Koleji öğrencileri, sosyal medyadaki sorumlulukları masaya yatırdı

Coşkun Kolejleri bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Coşkun, Nilüfer Coşkun, Tuzla Coşkun, Alaattin Zenginer Coşkun ve Yaşar Cimilli Coşkun Ortaokulları'nda 'Sosyal Medyada Sorumluluklarımız' konulu forum düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Coşkun Koleji öğrencileri, sosyal medyadaki sorumlulukları masaya yatırdı

Coşkun Kolejleri bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Coşkun, Nilüfer Coşkun, Tuzla Coşkun, Alaattin Zenginer Coşkun ve Yaşar Cimilli Coşkun Ortaokulları'nda 'Sosyal Medyada Sorumluluklarımız' konulu forum düzenledi. Forumda öğrenciler, programla ilgili beşer dakikalık periyotlar halinde düşüncelerini jüriye ve katılımcılara anlattı.

İstanbul Coşkun Koleji adına katılan Senanur Ateş, sosyal medyada en önemli sorumluluklardan birisinin Türkçeyi doğru kullanmak olduğunu ifade etti. Yaşar Cimilli Coşkun adına katılan Talha Efe Yoleri, sosyal medya kullanımı ile ilgili anket sonuçlarını paylaşarak, çocukların aileleriyle biraraya gelerek sosyal medyaya ne kadar zaman ayırmaları gerektiği konusunda uzlaşmaya varmalarının önemini vurguladı. Öğrenciler, karşılıklı soru-cevap bölümünde ise konuyla ilgili farklı görüşleri ele aldı.

Sosyal Medya Forumu ödül töreninde düşüncelerini ifade eden Coşkun Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Önder Emir, "Bu tür faaliyetler öğrencilerin kendini ifade etme becerilerini geliştirdiği gibi onların gelecek hayatları adına önemli kazanımlar elde etmelerine de yardımcı oluyor." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar