Coşkun Koleji masa tenisinde kupaları topladı

Coşkun Koleji Tuzla şubesi öğrencileri, katıldıkları masa tenisi müsabakalarında 6 kupa birden kazandı. Elde edilen başarıyla okulun öğrenci ve öğretmenleri büyük mutluluk yaşadı.Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 13-14...

Google Haberlere Abone ol
Coşkun Koleji masa tenisinde kupaları topladı

Coşkun Koleji Tuzla şubesi öğrencileri, katıldıkları masa tenisi müsabakalarında 6 kupa birden kazandı. Elde edilen başarıyla okulun öğrenci ve öğretmenleri büyük mutluluk yaşadı.

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 13-14 Mayıs tarihleri arasında Tuzla'da düzenlenen masa tenisi müsabakaları sona erdi. Müsabakalar gençler, yıldızlar, minikler ve küçükler olmak üzere 8 ayrı kategori yapıldı. 7 kategoride, 28 öğrenci ile müsabakalara katılan Coşkun Koleji özellikle minikler ve küçükler kategorilerinde yarışmaya damgasını vurdu.

Okul Müdürü Ömer Kacır, elde edilen başarılar ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Bir turnuvada okulumuza tam 6 kupa birden getiren öğrenciler karşısında heyecanlandım. Alınan bu başarılaröğrencilerimizin emeklerinin ve çalışmalarının en önemli göstergeleridir'' dedi.

Cokun Koleji öğrencileri müsabakalarda, küçük erkeklerde ilçe birinciliği, küçük kızlarda ilçe ikinciliği, minik erkeklerde ilçe birinciliği, minik kızlarda ilçe ikinciliği, yıldız erkeklerde ilçe ikinciliği ve genç kızlarda ilçe üçüncülüğü kazandı. CİHAN

Yorumlar